Elegante landelijke tuinen
Persoonlijke werkwijze
Van ontwerp tot onderhoud

Aanleg van jouw charmante, landelijke tuin

Chartaine uit Buken staat klaar om de aanleg van jouw landelijke tuin in goede banen te leiden. Onze tuinarchitect heeft een expertise vol passie voor landelijke tuinen. Hij luistert naar jouw wensen en noden en creëert een ontwerp voor de landelijke tuin van jouw dromen. Ons team wordt vervolledigd door vakmannen die de aanleg van jouw landelijke tuin kwaliteitsvol verzorgen. Ontdek meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Geef de aanleg van jouw landelijke tuin uit handen en kom thuis in jouw ideale tuin

De landelijke tuinen van Chartaine zijn tuinen waarin de natuur de perfecte plaats creëert om te genieten. Kies je om van de rust te genieten op jezelf of nodig je gezelschap uit om samen te genieten? Het kan allemaal in onze karaktervolle tuinen met authentieke elementen. Het ontwerp van jouw landelijk tuin wordt met liefde voor de natuur vervolledigt door onze tuinarchitect met een passie voor landelijke tuinen. Hij giet zijn eigen passie voor de natuur in jouw ontwerp en zorgt ervoor dat de aanleg van jouw landelijke tuin in goede banen loopt. Samen met zijn team creëert onze tuinarchitect al jarenlang prachtige landelijke tuinen, steeds afgestemd op de wensen en voorkeuren van de klant. Natuurlijk heeft de omgeving ook een zeggenschap in de keuze van planten en bomen, maar jouw visie staat steeds centraal. Wil je jouw kleine tuin vullen met romantische bloemen? Of heb je een duidelijk visie voor jouw middelgrote tuin die je wil laten realiseren door professionals? Wij steken graag de handen uit de mouwen.

Een tuinkamer

Realiseer jouw visie

Ben je benieuwd naar de verschillende landelijke tuinen die onze tuinarchitect voor jou kan ontwerpen? We vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend tuinbezoek. Wij zorgen dankzij onze persoonlijke werkwijze voor een ontwerp dat bij jouw visie van een landelijke tuin past. Het enige dat jij hoeft te doen, is toestemming geven. Wij ontfermen ons met veel plezier over de volledige aanleg van jouw tuin! Bel ons op +32 474 56 00 98 of stuur een e-mail naar info@chartaine.be om een afspraak te maken.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.