Elegante landelijke tuinen
Karaktervolle bestrating
Van ontwerp tot onderhoud

Dé tuinarchitect voor jouw middelgrote tuin

Chartaine uit Buken staat klaar om als jouw tuinarchitect je middelgrote tuin om te toveren tot de landelijke tuin van je dromen! Dankzij onze passie voor de natuur en een persoonlijke aanpak wordt jouw tuin een prachtige plaats waar je met veel plezier vertoeft. Ontdek hoe wij jouw visie tot leven laten komen!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Schakel onze tuinarchitect in voor de middelgrote landelijke tuin van je dromen

Droom je van een tuin vol prachtige planten, kleurrijke bloemen en fijne elementen? Dan zijn de landelijke tuinen die wij creëren ideaal voor jou! Dankzij onze tuinarchitect die echt luistert naar jouw wensen, wordt jouw middelgrote tuin een landelijke oase. Wij nemen de aanleg van de tuin volledig op ons, waardoor jij er gewoon van kan genieten zonder de spade te moeten vastpakken. Ons team is geoefend in de volledige aanleg van tuinen, van graszoden tot plantenaanleg. Jouw middelgrote landelijke tuin wordt de plek waar je kan genieten van een glaasje met vrienden of een heerlijke maaltijd in de zon. Onze tuinarchitect doet er alles aan om jouw middelgrote tuin om te vormen tot jouw ideaalbeeld. Om een karaktervolle landelijke tuin te bekomen, krijg je een eerste ontwerp waar, als dat nodig is, nog aanpassingen aan worden gemaakt tot een finaal ontwerp. Op die manier weet jij volledig wat er zal gebeuren maar hoef je je geen zorgen te maken over het eindresultaat! Voor ons is het aanleveren van een prachtige tuin waar je kan bekomen van de impulsen van de wereld, de nummer één prioriteit!

Een tuinkamer

Ontdek alle mogelijkheden

Onze tuinarchitect bespreekt samen met jou alle elementen die in je middelgrote landelijke tuin moeten terugkomen. Maar ook na de aanleg staan wij klaar om de tuin periodiek te onderhouden zodat het zijn volledige potentieel bereikt. Ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn door te bellen naar +32 474 56 00 98 of door een e-mail te sturen naar info@chartaine.be.

Samen naar je droomontwerp?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.