Elegante landelijke tuinen
Persoonlijke werkwijze
Van ontwerp tot onderhoud

Landelijke tuinen boordevol charme

Delandelijke tuinen die Chartaine uit Buken aanlegt, zijn niet minder dandroomtuinen. Wanneer jij fantaseert over een landelijke droomtuin vol luxe, brengenwij jouw visie tot leven. Wij zetten charme en karakter op de eerste plaatswaardoor je geniet van de pracht die de natuur met zich meebrengt. En datallemaal in jouw achtertuin!

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Genieten in een prachtige tuin vol luxe

Landelijke tuinen geven een extra karaktervolle toets aan jouw woning. Door simpelweg naar buiten te stappen, kom je terecht in een ware oase van rust. In je landelijke droomtuin houden wij rekening met jouw wensen, smaak en budget. De grondsoort is van groot belang voor de planten. Daarom komen wij graag langs bij jou om alles te bekijken voor we aan de werken beginnen. Op die manier bekomen wij jouw landelijke droomtuin, een tuin vol luxe en natuurlijke pracht. Wij doen er alles aan zodat jij kan genieten van een luxe tuin aan jouw huis. Leer alvast wat meer over ons tuinbedrijf. Vertrouw op ons voor de aanleg van jouw landelijke tuin.

Onze werkwijze voor een tuin vol luxe

Onze werkwijze zorgt ervoor dat jouw visie volledig gerealiseerd wordt, tot de laatste steentjes. Dankzij deze methode kunnen wij jou volledig ontzorgen. Onze landelijke tuinen worden tot in de puntjes verzorgd, voor, tijdens en na de werken. Op die manier blijft jouw landelijke droomtuin nog jarenlang compleet in orde gehouden door onze professionele tuiniers.

Een tuinkamer

Start de reis richting een tuin vol luxe

Ben je benieuwd hoe wij jouw landelijke droomtuin kunnen realiseren? Zie jij graag een tuinkamer in jouw tuin? Wij ontzorgen jou en nemen de volledige aanleg van jouw tuin voor onze rekening, van ontwerp tot onderhoud, steeds in alle luxe. Contacteer ons om alle mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe wij onze tuinen realiseren. Stuur een e-mail naar info@chartaine.be voor meer informatie.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.