Elegante landelijke tuinen
Persoonlijke werkwijze
Van ontwerp tot onderhoud

Volledige aanleg van je tuin

Chartaine uit Buken is gespecialiseerd in de volledige aanleg van landelijke tuinen. Reken op onze ervaring en expertise en schakelen ons in voor de volledige aanleg van je tuin! Wij nemen alles op ons, van ontwerp tot aanleg en onderhoud.
Je tuin is bij ons in ervaren groene handen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Ons team vol experts ontfermt zich over de volledige aanleg van je landelijke tuin

Wij zijn een team met ervaring en grote passie voor de pure, klassieke en klassevolle natuur die je in landelijke tuinen terugvindt. Je kan er zeker van zijn dat wij er alles aan zullen doen om uw visie tot leven te wekken wanneer we de tuin van a tot z aanleggen. Je landelijke droomtuin aanleggen is ons doel: wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent van het resultaat. Ook daarom zijn wij de ideale partner voor de volledige aanleg van je tuin. Dankzij onze persoonlijke aanpak en werkwijze start tijdens de ontwepfase waarin we op basis van je wensen, noden en onze visie werken naar je unieke landelijke tuin.Op die manier krijg jij een karaktervolle landelijke tuin die perfect bij jou en je gezin past.

Een tuinkamer

Vraag een vrijblijvend tuinbezoek aan

Wij komen graag langs om kennis te maken en samen alle opties te bekijken . Op die manier kunnen we met een goede basis beginnen met het van A tot Z aanleggen van je tuin. Bij de volledige aanleg van een tuin hoort, indien gewenst, ook het plaatsen van bijgebouwen, of zwembaden. Voor alle onderdelen kan je terecht bij Chartaine. Contacteer ons via e-mail op info@chartaine.be of bel naar +32 474 56 00 98 voor meer informatie.

Samen naar je landelijke tuin.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.