Over Chartaine

Passie en een duidelijke visie voor tuinen.

Ik ben Peter Struyf, zaakvoerder van Chartaine en fervente liefhebber van charmante tuinen, bloemen en karaktervolle materialen.

Landelijke tuinen hebben een tijdloos en klassevol karakter en doen eer aan de talloze planten en bloemen die je in zulke tuinen kan vinden. Het karaktervolle en romantische karakter van landelijke tuinen zorgt het hele jaar door voor een geweldige ervaring. 
De klassevolle ervaring wanneer je je kasseien oprit oprijdt, het koffietje op zondag in je eigen charmante tuinkamer, een wandeling door je rozentuin,... elk zijn het aparte ervaringen die de volledige tuinervaring verrijken.

Chartaine staat dus voor je eigen domein, bestaande uit verschillende karatervolle - tot in de puntjes afgewerkte - plekjes die volledig op zichzelf kunnen staan en tegelijk ook naadloos passen in de totale architectuur. 

Chartaine, un domaine charmante

Chartaine staat voor liefde voor de natuur en haar (klassieke) charmante schoonheid, gedetailleerd vakmanschap, respect voor de biodiversiteit en dit alles voornamelijk toegepast op klassevolle landelijke tuinen. 
Robuuste kasseien, elegante bloemblaadjes van Camellia's, waterpartijen waar vogels rakelings over het water vliegen om insecten te vangen, de subtiele geur van rozen wanneer je onder een rozenboog loopt of het karakter en verhaal van de verwering op een oude terracotta bloempot.

Een goede basis.

Een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, een duidelijke visie en liefde voor de natuur zorgt ervoor dat we ons ontfermen over je tuin. 

Een goede basis is daarom cruciaal.
Vertrouwen is de basis van goede relaties en we leren je verwachtingen naar de tuin toe graag volledig kennen. Op die manier kunnen we de verwachtingen ook effectief invullen zodat we naar een situatie evolueren waarbij we beide tevreden zijn. 

Lees meer

Kwaliteit en een prachtig eindresultaat.

Kwaliteit en detail staan centraal bij Chartaine.
Dit vertaalt zich zowel in het gebruik van karatervolle, robuuste materialen en planten die door ervaren kwekers werden opgekweekt, als door de manier waarop de tuin wordt aangelegd. Oog voor detail en de juiste kennis zijn hiervoor essentieel.

Benieuwd naar onze realisaties?

Het begin van je landelijke droomtuin.

Contacteer ons voor een vrijblijvend tuinbezoek, een ontwerp of een andere vraag.
Contact opnemen kan ook steeds via email of via +32474560098.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.