Klassevolle & karaktervolle
tuinkamers

Genieten in je karaktervolle tuinkamer.

Chartaine bouwt stijlvolle tuinkamers om het hele jaar door in alle comfort van de tuin te kunnen genieten. Een ideale buitenruimte om te dineren met vrienden en familie of zelf tot rust te komen in je favoriete zetel.

Wij bouwen onze buitenruimtes met karaktervolle materialen. Zo komen we steeds tot een klassevol resultaat dat nóg mooier wordt met de tijd.

Quote icoon

Een tuinkamer is een ideale plaats om de woon-oppervlakte te vergroten en te genieten van de tuin vanuit je eigen klassevolle buitenruimte.

Peter Struyf — Zaakvoerder
Landelijk of modern?

Elke tuinkamer wordt ontworpen startend vanuit je eigen wensen en verwachtigen. Heb je graag een landelijke tuinkamer of liever iets moderner? Samen ontwerpen we voor jou de ideale buitenruimte.

Het resultaat is een volledig op maat gemaakte tuinkamer, gepassioneerd gebouwd met oog voor detail en helemaal klaar om van te genieten.

Plan een vrijblijved gesprek in

Uniek ontwerp, karaktervolle materialen.

Na een kennismakingsgesprek zorgen we voor een eerste ontwerp - de start van de ontwerpfase van je eigen tuinkamer op maat.
Tijdens een vervolgbezoek kan je aan de hand van stalen van materialen en een duidelijke visualisatie, een goed beeld en gevoel vormen van het volledige ontwerp. 
We bespreken samen de verschillende opties zodat de tuinkamer of buitenruimte volledig naar wens is.

Het resultaat? Een uniek ontwerp van je eigen karaktervolle buitenruimte.
Op naar de realisatie!

Vrijblijvend een gesprek inplannen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend tuinbezoek, een ontwerp of een andere vraag.
Contact opnemen kan ook steeds via email of via +32474560098.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.