REALISATIE
Aanleg van je droomtuin.

Thuiskomen in je eigen droomtuin.

Na een prachtig en duidelijk tuinontwerp kan de realisatie van de tuin beginnen. 
Een duidelijk projectplan zorgt ervoor dat je steeds mee kan volgen welke stappen moeten worden ondernomen. Van graafwerken tot aanplantingen, tuinkamers en waterpartijen - Chartaine tovert je tuin gepassioneerd om tot een prachtige en karaktervolle tuin.

Van ontwerp tot realisatie en verzorging - telkens via één aanspreekpunt.

Quote icoon

Graag thuiskomen en meteen het gevoel van rust ervaren wanneer je de tuin instapt, om ‘s avonds samen met je partner een glaasje te drinken op je favoriete plekje.

Dat is écht genieten.

Peter Struyf — Zaakvoerder

Kwaliteit, karakter en charme.

Kwaliteit is een belangrijke waarde binnen de werkwijze van Chartaine. Kwaliteitsvolle beplanting en materialen zorgen ervoor dat je tuin meteen maturiteit en karakter uitstralen. Een kwaliteitsvolle tuinaanleg betekent dat de structuur, aanplantingen en onderdelen gedetailleerd worden gerealiseerd. 

Naast het ontwerp van de tuin neem ik de realisatie zelf voor mijn rekening en dit met de hulp van onderaannemers. De visie en het idee van de tuin moet dus niet worden overgedragen aan een andere partij wat zorgt voor een naadloze implementatie van het ontwerp.

Daarnaast zorgt een netwerk aan bekwame vakmannen dat elk projectonderdeel een prachtige tuin als eindresultaat heeft. Laat je daarom bijstaan door Chartaine om je tuin om te toveren tot een prachtig domein.

Contact
Stijlvolle buitenruimtes


Een tuinkamer is een ideale plaats om samen met je partner, gezin, familie of vrienden in stijl te genieten van elkaar en de omliggende tuin.

De materialen die worden gebruikt om een buitenruimte te creëren, dragen in grote mate bij tot de sfeer die de ruimte uitstraalt. Tijdens de ontwerpfase gaan we samen op basis van stalen en schetsen op zoek naar het ideale combinaties.

Iedere buitenruimte is bijgevolg uniek aangezien ze steeds op maat van de tuin wordet ontworpen.

Ontdek onze ontwerpfase

Karaktervolle materialen.

Kasseien, eik, traptredes uit verweerde arduin of grote bloempotten uit terra cotta zijn maar een aantal voorbeelden van materialen die ervoor zorgen dat tuinen en tuinkamers meteen klasse, karakter, authenticiteit en maturiteit uitstralen. Meteen na de realisatie straalt de tuin al een prachtige en karaktervol geheel uit en dit onder meer door het tijdloze karakter van de materialen.

Het zijn materialen die hun karakter blijven behouden en nóg mooier worden met de tijd. Ze smelten hoe langer hoe meer samen met de tuin en bovendien combineren ze erg goed met beplanting. 

Contact

Bloemen zorgen voor charme en warmte.

Onze tuinen zijn gekenmerkt voor een weelde aan bloemen. Bloemen stralen kwetsbaarheid en schoonheid uit - twee belangrijke kenmerken van het leven.  In onze landelijke tuinen kiezen we graag voor de romantische en iets klassiekere varianten zoals Rozen, Hortensia's en Rhododendrons. Het zijn planten en bloemen die onmisbaar zijn in landelijke tuinen en die naadloos passen in de landelijke architectuur.

Modernere tuinen stralen dan weer met glooiende en groene massieven en drifts van bijvoorbeeld Nepeta of Perovskia waarbij de planten en bloemen prachtig contrasteren met de architecturale vormen van het huis.

Voor ieder project worden de bloemen en planten zorgvuldig uitgekozen. De match tussen tuin en woning is minstens even belangrijk als de match tussen plant, bloem en jezelf. 

Het begin van je karaktervolle droomtuin.

Ben je benieuwd naar het ontwerp op maat van je eigen landelijke tuin? Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend tuinbezoek.  

Contacteer ons via +32474 56 00 98 of stuur een e-mail naar info@chartaine.be om een afspraak te maken.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.