TUINONDERHOUD

Gedetailleerde en doordachte tuinverzorging.

Een verzorgde tuin brengt rust. Alle elementen staan op hun plaats, bloemen groeien uitbundig, planten en hagen staan er verzorgd bij en er heerst een bepaalde sereniteit. De natuur is in evenwicht en dit evenwicht wordt bereikt door doordacht onderhoud.

Tuinverzorging door Chartaine betekent dat je gerust kan zijn dat je tuin nauwlettend wordt opgevolgd en dat onderhoudswerken tijdig worden uitgevoerd. Tenslotte zorgt onze passie ervoor dat we zelf ook écht willen dat je tuin uitgroeit tot een prachtig domein.

Kortom, je tuin is bij Chartaine in goede handen.

Quote icoon

Een tuin bereikt zijn volledige pracht pas wanneer die periodiek wordt beheerd met kennis van zaken. Zo kan je steeds thuiskomen in een piekfijne en gezonde tuin die landelijke rust en schoonheid uitstraalt.

Peter Struyf — Zaakvoerder

Doordachte en nauwkeurige tuinverzorging.

Na de realisatie of renovatie van je landelijke tuin wil je niet enkel dat de natuur zich mooi kan ontplooien maar ook dat je investering goed wordt beheerd. Chartaine staat op het vlak van onderhoud voor periodieke tuinverzorging en dit omdat een tuin zijn volledige pracht en potentieel pas kan bereiken wanneer die periodiek wordt beheerd. Wat aandacht krijgt, floreert.

De tuin wordt gedetailleerd in de gaten gehouden met weinig gebreksziekten en vervelende insecten tot gevolg. Een proactieve aanpak is belangrijk om eventuele problemen ofwel voor te zijn, ofwel snel aan te kunnen pakken. En dit zonder gebruik van schadelijke chemische spuitstoffen. Zo werken we naar een gezonde, bloeiende, magnifieke tuin vol biodiversiteit.

Ecologische verzorging


Chartaine maakt geen enkel gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen. Gebreksziekten, onkruid en vervelende insecten zijn in 99% van de gevallen een signaal van achterliggende oorzaken.

Verder maken machines op accu significant minder lawaai, hebben ze geen uitstoot en lopen ze op hernieuwbare energie.

Contacteer ons

Neem de stap naar een verzorgde droomtuin.

Contacteer ons voor een vrijblijvend tuinbezoek, een ontwerp of een andere vraag.
Contact opnemen kan ook steeds via email of via +32474560098.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.