Elegante landelijke tuinen
Persoonlijke werkwijze
Van ontwerp tot onderhoud

Dé tuinarchitect voor een kleine tuin

Ben je op zoek naar een ervaren tuinarchitect die van een kleine tuin een ware oase van rust kan maken? Dan is de tuinarchitect van Chartaine uit Buken uw ideale partner! Wij maken van een kleine tuin een landelijke tuin vol geurige bloemen, groene planten en elegante paadjes. Jouw visie tot leven brengen, is het belangrijkste van het hele proces.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

De ideale tuinarchitect voor een prachtige kleine landelijke tuin

Landelijke tuinen zijn de expertise en passie van Chartaine. Onze tuinarchitect creëert in elke tuin, van een kleine tot middelgrote tuin, een stukje hemel op aarde in de landelijke stijl. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op wat jouw wensen zijn. Vervolgens maken we een eerste ontwerp voor jouw landelijke tuin waar nog aanpassingen aan worden gemaakt waar nodig. Daarna begint de effectieve aanleg van jouw tuin, onder het toeziend oog van onze tuinarchitect. Natuurlijk is ook een kleine landelijke tuin een hele opgave om te onderhouden. Daarom schakel je ons ook in voor het periodieke onderhoud van de tuin zodat hij er steeds vol pracht en praal staat. Onze tuinarchitect houdt rekening met dit onderhoud tijdens het ontwerp van jouw kleine landelijke tuin zodat je het hele jaar door kan genieten van de natuur in je tuin.

Een tuinkamer

Laat een ontwerp maken.

Wanneer je onze tuinarchitect wil inschakelen voor het ontwerp van jouw landelijke tuin, contacteer je ons om een afspraak te maken. Stuur een e-mail naar info@chartaine.be voor een vrijblijvend tuinbezoek of bel met al jouw vragen naar +32 474 56 00 98 voor meer informatie.

Benieuwd naar je landelijke tuinontwerp?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.