Elegante landelijke tuinen
Persoonlijke werkwijze
Van ontwerp tot onderhoud

Karaktervolle landelijke tuin

Droom jij van een karaktervolle landelijke tuin? Dan is Chartaine uit Buken jouw ideale partner! Onze liefde voor de natuur vertaalt zich naar een tuin die prachtig aangelegd wordt met kwaliteitsvolle bloemen, planten en struiken. We bespreken samen met jou alle details en verwezenlijken jouw visie.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Droom weg in een karaktervolle landelijke tuin

Samen met vrienden en familie genieten van de zon in een prachtige landelijke tuin, omgeven door heerlijk geurende bloemen, dat is toch de ideale manier om je tijd te spenderen? Wij realiseren deze droom graag voor jou vanuit onze passie voor de natuur. Bovendien kan je rekenen op onze expertise en correcte communicatie gedurende het volledige proces. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Jouw droomtuin aanleggen is een groot project en wij doen er alles aan om tot het gewenste resultaat te komen. De combinatie van onze expertise en onze passie leidt tot de karaktervolle landelijke tuin van uw dromen.

Een tuinkamer

Laat een prachttuin aanleggen

Wij staan klaar om jouw karaktervolle landelijke tuin aan te leggen volgens jouw wensen. Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen voor de aanleg van jouw landelijke tuin? Contacteer ons voor een vrijblijvend tuinbezoek waarin we alle mogelijkheden voor jouw tuin overlopen. Stuur een e-mail naar info@chartaine.be of bel ons op +32 474 56 00 98 om een afspraak vast te leggen.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.