Elegante landelijke tuinen
Persoonlijke werkwijze
Van ontwerp tot onderhoud

Jouw droomtuin laten aanleggen

Chartaine uit Buken verwezenlijkt jouw dromen en is de ideale partner wanneer je beslist je droomtuin te laten aanleggen. Dankzij onze expertise over en vooral onze passie voor natuur en landelijke pracht, kunnen wij uw visie tot leven brengen. Chartaine werkt met producten van de allerhoogste kwaliteit, zowel bij planten en bloemen als robuuste materialen zoals hout en steen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Laat jouw droomtuin aanleggen door een ervaren team

Gedurende het hele proces houden wij regelmatig contact. Je krijgt één vaste contactpersoon waardoor we een stevige vertrouwensband krijgen. Uw droomtuin aanleggen is natuurlijk geen project van korte duur. Ontdek onze persoonlijke werkwijze waarmee wij een correcte samenwerking garanderen. Onze tuinarchitect maakt een eerste en een finaal ontwerp van de landelijke tuin zodat jouw visie volledig gerealiseerd wordt. Je hoeft overigens geen gigantisch stuk land te hebben om een prachtige landelijke tuin te hebben! Wij werken graag in kleine tuinen die we volledig onder handen nemen.

Een tuinkamer

Maak een eerste afspraak

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak dan een afspraak om alle opties in verband met het aanleggen van je droomtuin te bespreken. Wij brengen uw visie tot leven en zorgen voor een tuin vol romantiek en natuurlijke pracht! Contacteer ons via e-mail op info@chartaine.be of bel ons op +32 474 56 00 98.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.