Elegante landelijke tuinen
Persoonlijke werkwijze
Van ontwerp tot onderhoud

Een tuinkamer laten plaatsen

Wil je een tuinkamer laten plaatsen in jouw tuin om je woonoppervlakte te vergroten? Dan is Chartaine uit Buken de perfecte partner voor jou! Wij zorgen ervoor dat de tuinkamer perfect in jouw tuin past en zowel mooi als praktisch is. Ga jij de tuinkamer gebruiken als tuinberging, buitenwoonkamer of thuiswerkkantoor? Het is allemaal mogelijk.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op

Een gepersonaliseerde tuinkamer laten plaatsen in jouw tuin

Wanneer je beslist een tuinkamer te laten plaatsen in de tuin, beslis je ook om extra ruimte te creëren. Er zijn enorm veel functies die een tuinkamer kan invullen. Daarom is een tuinkamer de ideale toevoeging aan een landelijke tuin. Je kan er volledig mee doen wat past bij jouw noden. Chartaine luistert naar jouw wensen en creëert een ontwerp voor een landelijke tuin dat volledig voldoet aan deze wensen. Wij zorgen ervoor dat jouw visie van de ideale tuin, omgeven door het pure van de natuur, tot leven komt. Door een tuinkamer te laten plaatsen, voeg je een origineel element toe aan de tuin. Wij werken enkel met de beste materialen zodat onze klanten nog jarenlang kunnen genieten van de pracht en praal van hun tuin. Je kan kiezen voor een houten tuinkamer voor een meer traditioneel tuingevoel. Ga je toch liever voor iets moderner? Kies dan voor een glazen tuinkamer! Door zo’n tuinkamer te laten plaatsen geniet je ook in de kamer van de kleuren van de tuin. Zo wordt jouw tuin een functioneel deel van de woning waar je urenlang kan vertoeven. In een tuin die aangelegd is door ons team, kom je echt in contact met de natuur. Wij creëren een plek om tot rust te komen, slechts een stap van u verwijderd.

Door een tuinkamer te laten plaatsen, voeg je een origineel element toe aan de tuin. Wij werken enkel met de beste materialen zodat onze klanten nog jarenlang kunnen genieten van de pracht en praal van hun tuin. Je kan kiezen voor een houten tuinkamer voor een meer traditioneel tuingevoel.

Ga je toch liever voor iets moderner? Kies dan voor een glazen tuinkamer! Door zo’n tuinkamer te laten plaatsen geniet je ook in de kamer van de kleuren van de tuin. Zo wordt jouw tuin een functioneel deel van de woning waar je urenlang kan vertoeven. In een tuin die aangelegd is door ons team, kom je echt in contact met de natuur. Wij creëren een plek om tot rust te komen, slechts een stap van u verwijderd.

Een tuinkamer

Ontdek het potentieel van jouw tuin

Wij staan klaar voor jou wanneer je een tuinkamer wil laten plaatsen in de tuin. Bekijk alvast enkele van onze realisaties om inspiratie op te doen. Ben je benieuwd naar hoe zo’n tuinkamer eruit zou zien in jouw tuin? Contacteer ons voor een vrijblijvend tuinbezoek en een gesprek over alle mogelijkheden. Bel ons op +32 474 56 00 98 of stuur een e-mail naar info@chartaine.be voor meer informatie.

Neem contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.